Coaching
beyond words!

Η ζωή σου μοιάζει ιδανική, είναι;
Ας ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι
προς τη δική σου εσωτερική αρμονία.

meet your coach

Μαζί θα ανακαλύψουμε τον δρόμο προς τη νέα εκδοχή του εαυτού σου

Είμαι η Αθηνά Αβαγιανού. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Λέσβο. Σπούδασα Νομική στο Πανεπιστήμιο LILLE ΙΙ στη Γαλλία και μετέπειτα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 2001 έως και το 2016 εργάστηκα ως νομικός σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το 2016 μετακομίζω στη Μαδρίτη για οικογενειακούς λόγους και έρχομαι σε επαφή για πρώτη φορά με το Coaching.

Ανακαλύπτω ότι υπάρχουν επιλογές ακόμα κι όταν όλα φαίνονται αδιέξοδα. Ότι τα δύσκολα δεν είναι μόνιμα. Ότι η ευτυχία είναι εσωτερική, προσωπική επιλογή. Εκεί συνειδητοποιώ πόσο πιστεύω στη δύναμη που κρύβουμε όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι μέσα μας, πόσο με ολοκληρώνει η ιδέα να συμβάλλω στην εσωτερική εξέλιξη των ανθρώπων και να επιδράσω θετικά έστω και στο ελάχιστο, στη ζωή τους. Εκεί συντελείται για μένα αυτό που ονομάζουμε αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης με όλες τις προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται. Εκπαιδεύομαι στη Μαδρίτη και με πιστοποίηση από τον ICF (International Coaching Federation) ξεκινώ το νέο μου επαγγελματικό ταξίδι ως Coach.

athina avagianou.

ΜΕΛΟΣ ICF ΑΠΟ

1

ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

1 +

Υπηρεσίες που αλλάζουν τη ζωή σου

Μία καλύτερη ζωή σε περιμένει!

Online Courses

Τα online courses είναι σχεδιασμένα ειδικά για εσάς που αναζητάτε την αυτογνωσία και την εσωτερική ενδυνάμωση, στον δικό σας χρόνο και ρυθμό. Θα αποκτήσετε πρακτικές, εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να ενσωματώσετε άμεσα στην καθημερινή σας ζωή.

Online Courses

Επιλέξτε να επενδύσετε στον εαυτό σας ξεκινώντας αυτή τη διαδικασία και παρατηρήστε πώς εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1: Many

Group Coaching

Οι ομαδικές συνεδρίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για όσους αναζητούν την εξέλιξη του εαυτού τους με τη στήριξη μιας δυναμικής ομάδας ανθρώπων με κοινούς στόχους. Κάθε συμμετέχοντας θα αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη για την προσωπική του ζωή και επαγγελματική του ανάπτυξη.

Group Courses

Έχει αποδειχτεί ότι η δυναμική της ομάδας που δημιουργείται όταν συναντιούνται άνθρωποι με κοινές αναζητήσεις, είναι πολύ ισχυρή και πολύ αποτελεσματική.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1:1 Coaching

Οι ατομικές συνεδρίες online ή στον χώρο μου, είναι σχεδιασμένες ειδικά για εσάς που αναζητάτε την αυτοβελτίωση και τη θετική αλλαγή στη ζωή σας. Με απόλυτο σεβασμό και αποδοχή σάς συνοδεύω σε αυτό το ταξίδι προσφέροντάς σας τα εργαλεία και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Coaching μαζί μου

Σε συνοδεύω στον συναρπαστικό κόσμο της ουσιαστικής αλλαγής και της εξέλιξης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Workshops - Seminars

Τα διαδραστικά σεμινάρια και τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν, να ενδυναμώσουν και να υποστηρίξουν ουσιαστικές αλλαγές σε εταιρείες, οργανισμούς και ομάδες. Θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν γνώση και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν άμεσα, ώστε να ξεπερνούν εμπόδια, να διαχειρίζονται προκλήσεις και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, τα σεμινάρια βασίζονται στη θεωρητική γνώση, την εμπειρία και την ενεργή συμμετοχή.

Ομιλίες σε συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Workshops- Seminars

Όλες οι δράσεις σχεδιάζονται σε συνεργασία μαζί σας και με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του οργανισμού ή της ομάδας σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Coaching Beyond Words

Δεν έχουμε ένα σώμα. Είμαστε ένα σώμα. Οι άνθρωποι αποτελούμαστε από τρεις βασικές δυνάμεις. Για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τον ουσιαστικό εαυτό μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνοχή σε ό,τι κάνουμε, νιώθουμε, σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, να εξελιχθούμε και ν’ανθίσουμε χωρίς να το κάνουμε ταυτόχρονα και στους τρεις τομείς. Μυαλό, ψυχή, σώμα. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στον εγκέφαλό μας, αλλά το μυαλό μας, η συνείδησή μας βρίσκεται σε ολόκληρο το σώμα.

Coaching Beyond Words

Η μάθηση επέρχεται κυρίως μέσω του σώματος. Όταν πραγματοποιούμε ένα σχέδιο δράσης, στην πραγματικότητα πρώτα το υλοποιεί το σώμα. Εκείνο πρώτο βιώνει την ένταση, τον φόβο ή την απελευθέρωση, την αίσθηση της δυνατότητας ή της αποφασιστικότητας που είναι απαραίτητη για να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι το σώμα που τελικά μαθαίνει, αποθηκεύει τις πληροφορίες και αλλάζει. Με τη διαδικασία του coaching που εστιάζει κυρίως στο σώμα μαθαίνουμε τις δυνατότητες του σώματος και ανακαλύπτουμε τις πληροφορίες τις οποίες φιλοξενεί.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελέσματα με αποδείξεις

Τι λένε οι πελάτες μου

testimonials
Η εμπειρία του coaching με την Αθηνά, ήταν μοναδική! Με έμαθε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, να αναγνωρίζω την αξία μου, να βάζω τα όριά μου, να τα επικοινωνώ στους άλλους, να θέτω στόχους και να μην τους φοβάμαι…! Στις 4 κιόλας συνεδρίες μας είχα βγει από το σπίτι και είχα βρει δουλειά! Ακόμα και τώρα οι κουβέντες της με συντροφεύουν σε κάθε δυσκολία! Την ευχαριστώ και την συστήνω με κλειστά μάτια!
A.K
Ιδιωτική Υπάλληλος
testimonials
Είναι μία εμπειρία ζωής που ανοίγει τη ματιά σου στον τρόπο που υπάρχεις, συνυπάρχεις και συνδιαλέγεσαι με τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Ένα πραγματικό ταξίδι αναζήτησης και αυτοβελτίωσης που πραγματοποιείται μέσα από μία πλούσια, σε εργαλεία και τεχνικές, μέθοδο και φέρνει στο φως, με μία φυσικότητα και απλότητα, όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Η διαδικασία εμβάθυνσης σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης γίνεται με πολύ σεβασμό και με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί ένα μεγάλο αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης με την coach κα Α. Αβαγιανού.
Φ.X
Διευθύντρια Επικοινωνίας
testimonials
Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για κάθε μας κουβέντα, κάθε αδιέξοδό μου που με βοηθάς να βρω το φως στην άκρη του τούνελ. Η Αθηνά είναι πάνω από όλα ένας άνθρωπος που ξέρει να ακούει, να ακούει πραγματικά, για να καταλάβει και όχι για να μιλήσει. Και αυτό το έχουμε όλοι μας πολλή ανάγκη. Η ηρεμία της, ο τόνος της φωνής της και η ενέργειά της σε προδιαθέτουν να της μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί. Με την Αθηνά συνοδοιπόρο στο ταξίδι της αυτοβελτίωσης και της εξέλιξης, μπορείς να βρεις εσύ ο ίδιος λύσεις και μπορείς αφήνοντας πίσω τα βαρίδια που κουβαλάς, να προχωρήσεις μπροστά!
Ε.Σ
Επιχειρηματίας
testimonials
Πολύ γλυκός άνθρωπος και εξαιρετική επαγγελματίας, καταφέρνει με ένα δικό της τρόπο να εμπνέει και να καθοδηγεί χωρίς να παρεμβαίνει. Με έχει βοηθήσει σε δύσκολες φάσεις της ζωής μου με το δικό της, μοναδικό τρόπο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Ε.Κ
Executive Assistance

— Πως δουλευουμε

Τα βήματα της επιτυχίας

Όλα ξεκινούν με μία απόφαση

Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά είναι πάντα δυνατή. Όπως κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μόνο βήμα, έτσι και η αλλαγή του εαυτού και της ζωή σου ξεκινάει με την απόφαση να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις το πρώτο βήμα για το ταξίδι της αυτογνωσίας και της εσωτερικής σου ενδυνάμωσης. Εσύ είσαι ο δημιουργός της ποιότητας της ζωής σου κι εγώ είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω, να σε ενθαρρύνω και να σε στηρίξω σε κάθε σημείο της διαδρομής.

Θέλεις να ξεκινήσεις;

Είναι η στιγμή να ανακαλύψεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου και να οδηγηθείς προς τη ζωή που αυθεντικά σου ταιριάζει.

Δωρεάν αναγνωριστική συνεδρία 30 λεπτών.

Παίρνεις την απόφαση
Η απόφαση και η ανάληψη της ευθύνης είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία της εξέλιξης σου.
1
Επιλέγεις τον δρόμο που σου ταιριάζει
Συνεδρίες 1:1
Online Courses
Ομαδικά Courses
2
Αφοσιώνεσαι στον στόχο
Η αφοσίωση και η συνέπεια είναι το κλειδί για την εξέλιξη και την αλλαγή στη ζωή σου.
3
Η νέα εκδοχή του εαυτού σου είναι εδώ!
Αυτή είναι η πιο δυνατή στιγμή. Ανταμείβεσαι για όσα τόλμησες, όσα άλλαξες, όσα δοκίμασες, για όλα τα εμπόδια που ξεπέρασες και όλες τις δυσκολίες που διαχειρίστηκες και αναδεικνύεις αυτή τη νέα, την πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου. Τώρα είσαι σε αρμονία με το μέσα σου!
4

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ FREE WORKBOOK

"Η ρόδα της δικής σου ζωής"

Δωρεάν Workbook για να αναγνωρίσεις ποιοι τομείς της ζωής σου χρειάζονται βελτίωση

Μηνιαίο Newsletter

Συμβουλές και εργαλεία απευθείας στο email σου

Κάθε μήνα, κάτι χρήσιμο δωρεάν

Visited 886 times, 2 visit(s) today

Get Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.