Υπηρεσίες

Online Courses

Τα online courses είναι σχεδιασμένα ειδικά για εσάς που αναζητάτε την αυτογνωσία και την εσωτερική ενδυνάμωση, στον δικό σας χρόνο και ρυθμό. Θα αποκτήσετε πρακτικές, εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να ενσωματώσετε άμεσα στην καθημερινή σας ζωή.

Επιλέξτε να επενδύσετε στον εαυτό σας ξεκινώντας αυτή τη διαδικασία και παρατηρήστε πώς εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας.

Group Coaching

Οι ομαδικές συνεδρίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για όσους αναζητούν την εξέλιξη του εαυτού τους με τη στήριξη μιας δυναμικής ομάδας ανθρώπων με κοινούς στόχους. Κάθε συμμετέχοντας θα αποκομίσει τα μέγιστα οφέλη για την προσωπική του ζωή και επαγγελματική του ανάπτυξη.

Έχει αποδειχτεί ότι η δυναμική της ομάδας που δημιουργείται όταν συναντιούνται άνθρωποι με κοινές αναζητήσεις, είναι πολύ ισχυρή και πολύ αποτελεσματική.

1:1 Coaching

Οι ατομικές συνεδρίες online ή στον χώρο μου, είναι σχεδιασμένες ειδικά για εσάς που αναζητάτε την αυτοβελτίωση και τη θετική αλλαγή στη ζωή σας. Με απόλυτο σεβασμό και αποδοχή σάς συνοδεύω σε αυτό το ταξίδι προσφέροντάς σας τα εργαλεία και την ενθάρρυνση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Σε συνοδεύω στον συναρπαστικό κόσμο της ουσιαστικής αλλαγής και της εξέλιξης.

Workshops - Seminars

Τα διαδραστικά σεμινάρια και τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να εμπνεύσουν, να ενδυναμώσουν και να υποστηρίξουν ουσιαστικές αλλαγές σε εταιρείες, οργανισμούς και ομάδες. Θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν γνώση και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν άμεσα, ώστε να ξεπερνούν εμπόδια, να διαχειρίζονται προκλήσεις και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, τα σεμινάρια βασίζονται στη θεωρητική γνώση, την εμπειρία και την ενεργή συμμετοχή.

Όλες οι δράσεις σχεδιάζονται σε συνεργασία μαζί σας και με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του οργανισμού ή της ομάδας σας.

Coaching Beyond Words

Δεν έχουμε ένα σώμα. Είμαστε ένα σώμα. Οι άνθρωποι αποτελούμαστε από τρεις βασικές δυνάμεις. Για να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με τον ουσιαστικό εαυτό μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνοχή σε ό,τι κάνουμε, νιώθουμε, σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, να εξελιχθούμε και ν’ανθίσουμε χωρίς να το κάνουμε ταυτόχρονα και στους τρεις τομείς. Μυαλό, ψυχή, σώμα. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στον εγκέφαλό μας, αλλά το μυαλό μας, η συνείδησή μας βρίσκεται σε ολόκληρο το σώμα. Η μάθηση επέρχεται κυρίως μέσω του σώματος. Όταν πραγματοποιούμε ένα σχέδιο δράσης, στην πραγματικότητα πρώτα το υλοποιεί το σώμα. Εκείνο πρώτο βιώνει την ένταση, τον φόβο ή την απελευθέρωση, την αίσθηση της δυνατότητας ή της αποφασιστικότητας που είναι απαραίτητη για να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι το σώμα που τελικά μαθαίνει, αποθηκεύει τις πληροφορίες και αλλάζει.

Με τη διαδικασία του coaching που εστιάζει κυρίως στο σώμα μαθαίνουμε τις δυνατότητες του σώματος και ανακαλύπτουμε τις πληροφορίες τις οποίες φιλοξενεί.

Μηνιαίο Newsletter

Συμβουλές και εργαλεία απευθείας στο email σου

Κάθε μήνα, κάτι χρήσιμο δωρεάν

Visited 267 times, 1 visit(s) today